Plug-In Service valgte CoPro QMS Ledelsessystem

Plug-In Service AS driver service og vedlikehold på kjøle- og frysedisker i det norske markedet. Det er stort fokus på proaktivt vedlikehold, resirkulasjon og miljøvennlige løsninger for å skape miljøgevinster, noe som er godt innarbeidet i det interne miljøet. Selskapet holder til i Hagan i Nittedal og har ca. 60 ansatte. På Bildet ser På bilde ser vi Daglig Leder Dag Rune Rensmoen.

Plug-In Service valgte CoPro QMS Ledelsessystem for å understøtte forbedringsarbeidet og visualisere prosesser med støtte fra prosedyrer og instrukser. Parallelt er det fokus på digitalisering og forenkling av sjekklister. Manuelle sjekklister som tidligere har vært skrevet i Word eller Excel vil bli digitalisert og de ansatte vil benytte mobilapper for registrering. Med CURB kan man beskrive hendelsen på en mobil enhet og ta bilder, film og legge inn tale. Etter registrering sendes hendelsen rett inn i saksbehandlingssystemet. Dette vil forenkle og forbedre analysearbeidet.  

Plug-In Service benytter Office/365 og ledelsessystemet skal settes opp med Single Sign On mot Azure Active Directory. Selskapet benytter ERP løsningen M3 og vi skal integrere ledelsessystemet med kunder, leverandører og varer fra M3. Etter hvert er planen å integrere med en løsning for serviceordre. 

Vi i CoPro Live takker for tilliten og gleder oss til et tett og godt samarbeid med Plug-In Service   

Ta kontakt for en uforpliktende demo av CoPro QMS Ledelsessystem. Ønsker dere å teste ut våre løsninger, er dere bare å ta kontakt. 

Anbefalte nyheter