Excelark er blitt historie

-Vi har brukt CoPro QMS Ledelsessystem siden 2020, og alle våre brukere hos Brynild har tilgang til å registrere saker i forbedringssystemet CURB. Systemet har integrasjoner til SAP, vedlikeholdssystemet View, og butikkdatasystemer, noe som virkelig forenkler og effektiviserer arbeidshverdagen vår, sier Bente Onsrud, Quality Manager hos Brynild

-Med CoPro QMS har vi fått et moderne, skybasert forbedringsverktøy som er både fleksibelt og konfigurerbart. Dette betyr at vi kan tilpasse løsningen til å passe Brynilds spesifikke prosesser. Integrasjonen med Power BI gir oss konsistente grafiske fremstillinger av forbedringsarbeidet, noe som gjør det enklere å holde oversikten.

-En av de største fordelene er at vi nå har en samlet oversikt over alle avvik, noe som gjør det lettere å ta tak i problemene. Vi kan også se hvilke avvik som henger sammen med revisjoner, noe som er veldig nyttig. Muligheten til å registrere avvik direkte fra mobilen har senket terskelen for brukerne betydelig, noe som er positivt for engasjementet.

-Etter snart fem år som bruker ser vi at vi gjorde noen feilvurderinger ved implementeringen, men disse kan enkelt endres nå. Vi har fått god hjelp og støtte fra gutta på CoPro, som alltid er lett tilgjengelige og forstår våre behov. Det er en kontinuerlig prosess med forbedringer, og vi jobber tett med CoPro for å få systemet til å fungere optimalt for oss.

-Samarbeidet med CoPro har vært veldig positivt. De er alltid tilgjengelige og forståelsesfulle. Det er også veldig bra at alle brukere får tilgang til oppgraderinger og endringer med en gang de er tilgjengelige. Alt i alt har vi fått en mye bedre oversikt over avviksarbeidet, og systemet leverer slik vi ønsket oss, avslutter Bente Onsrud, Quality Manager hos Brynild.

Anbefalte nyheter