Verdiskapende samhandling krever moderne verktøy.

Hvorfor er sosiale intranett viktig?

Økt kunnskap i hele bedriften

Via deling synliggjøries de ansattes kunnskap og erfaring. Den kollektive kompetansen øker, og resultatet er økt produksjon og tilhørighet.

Kompetanse satt i system

Profilsider for alle ansatte med oversikt over ferdigheter, fagområder og erfaring gjør det enkelt å finne kompetansen du trenger.

Finn informasjonen du trenger

Felleskaper og dokumentdeling gjør det enkelt å finne riktig informasjon og å skape og dele dokumenter med både enkeltindivider og grupper.

Spillerom for kreativitet

En platform hvor ideer kan skapes, foredles og formidles øker samarbeidet i bedriften og skaper grobunn for nyvinning og kreativitet.

Hva vi kan tilby på våre platformer

CoPro Konsulent

Våre ressurser er erfarne og har god kunnskap om sosiale medier generelt og mye praktisk erfaring for implementering av sosiale samhandlingsløsninger i organisasjoner. Det lønner seg å snakke med noen som har implementert slike løsninger tidligere for å lykkes!

"Et viktig poeng for oss var at CoPro også kunne brukersiden slik at de har hjulpet oss med opplæringen og utrullingen i organisasjonen."
Groupware Manager, Cermaq

Kundehistorie:

"Et viktig poeng for oss var at CoPro også kunne brukersiden slik at de har hjulpet oss med opplæringen og utrullingen i organisasjonen."

FINN UT HVORDAN

Vi jobber med mange av Norges ledende bedrifter

Siste nytt

Les alle nyheter