onsdag 29 august 2018

Securitas valgte Skyløsning fra CoPro til SJA, Revisjon og GDPR rapportering.

Securitas ønsker å digitalisere arbeidsprosesser.

Etter en evaluering valgte Securitas AS en skyløsning fra CoPro Live AS for SJA (Sikker jobb analyse), revisjon og rapportering av brudd på personvernlovgivning (GDPR). Securitas ønsker med dette valget bla å digitalisere arbeidet med SJA og vil ta i bruk app for utførelse av SJA.

"Vi har testet løsningen og den er fleksibel, brukervennlig og vi er i all hovedsak selvhjulpne med å gjøre endringer i oppsettet" Sier Kvalitets-/HMS-sjef Sverre Thorstad i en kommentar.  Securitas ser også muligheter for å ta i bruk løsningen på andre områder i forbedringsarbeidet.  

Løsningen Securitas har valgt heter CURB og inngår i CoPro Lives produktportefølje for forbedringsarbeid. Løsningen er selvbetjent og etter en kort opplæring er superbrukere hos Securitas selvhjulpne med å bygge nødvendige skjema med støtte i en supportavtale fra CoPro Live.

Vi i CoPro Live gratulerer Securitas med valget og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet. På bildet under ser vi til høyre kvalitets-/HMS-sjef Sverre Thorstad og systemansvarlig Umar Khan.

Les og se mer om våre løsninger på vår Facebook side Copro Live

Ønsker du kontakt med oss i CoPro Live send mail til: salg@copro.no

 

 


Les alle nyheter

Siste nytt

Les alle nyheter